IT'S MY BIRTDAY!

Heey ;D!

Today is my BIG day. Som har börjat grymt bra! Vaknade med en rosa prinsess tårta och presenter. Min "stora" present var en IPHONE 4GS, det jag hade ÖNSKAT mig. Fick välja mellan en 3gs och en 4gs men då behöver jag ju vänta en månad elr 2 men jag ville ju ha den nyaste :). Sen fick jag en triwa klocka, en tennis plan som man har på gräset, spa upplevelse och jag ska få ett bankomatkort :). Allt jag hade önskat mig!

Dagen ser ut så här
-tennis
-spa
-massa kompisar kommer och firar
- middag på resturang skaldjurplateau (stavning) (tradition)
- Sen vet jag inte riktigt?

Låter bra va?! Nu måste jag springa!
PUSS


En dag kvar....

Heej snyggon!

Hur är det med er? Andledningen till att jag inte har bloggat var för att min dator gick sönder, skärmen sprack. Så den är på lagning och kommer inte förns på fredag. Nu har jag pappas dator, och den kan jag ha tills på tisdag. Så ni får höra om min födelsedag, Som är IMORN, då är jag 13år inget lite barn längre utan TÅNORING.
Fast jag vet redan Min "stora" presenten, hehe.

Har stora planer för hela dagen! längtar! Vill bara somna och vakna upp på min födelsedag haha.
Strålande sol är det idag och det har det varit i princip varje dag :)

Puss!


Jag har köpt...

En ny skinnjacka! Det blev en vit kenza by jofama jacka, 2000 kostade den.


Den här fast i vit!

grymma låtar



Hope you like it!

Ny design

Nu när det har blivit sommar så bestämde jag för att ändra design till en ljusa lite somrigare färger och även en nu header. Hur tyckte ni att det blev? Bestände även för att radera alla tidager inlägg för en "fresh start".'

Mer foton, mer uppdatering och en bättre blogg väntar er! Skulle även vara kul om ni kommenterade lite mer och glöm inte att ni kan fråga vad ni vill på bloggsvar. Det låter väl bra??


Härliga Sommaravslutningen, kan fortfarande inte fatta att det är sommarlov!